Атмосферното налягане ще остане по-ниско от средното за месеца.Ще духа слаб,

...
Атмосферното налягане ще остане по-ниско от средното за месеца.Ще духа слаб,
Коментари Харесай

Дъждът продължава и днес

Атмосферното налягане ще остане по-ниско от междинното за месеца.

Ще духа слаб, в Източна България - сдържан вятър от запад-югозапад. Минималните температури ще са между 13 и 18 градуса.

Облачността ще е променлива, след обяд над южните и планинските региони ще е по-често забележителна и тук-там там ще превали, в обособени региони и ще прегърми. Ще духа слаб, в Дунавската низина и Лудогорието - сдържан и стремителен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са сред 23 и 28 градуса.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще бъде прохладно с сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са 25 - 27 градуса. Температурата на морската вода е 22 -23 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд над масивите от Западна и Централна България ще е по-често забележителна и тук-там ще превали временен дъжд, на обособени места и ще прегърми. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20 градуса, на 2000 метра - към 12 градуса.

В началото на идната седмица ще има променлива облачност, на обособени места и с валежи от дъжд. Вятърът ще е най-вече от запад-северозапад, слаб до сдържан. В понеделник дневните температури ще се покачат с 2-3 градуса и оптималните ще бъдат сред 26 и 31 градуса, утринните едва ще се намалят - ще бъдат сред 11 и 16 градуса.

От вторник с по-добре изразен северозападен вятър температурите ще стартират да се намаляват и оптималните ще са най-вече сред 21 и 26 градуса. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР